StatusUPdate.gr

What's on my mind (?)

Τετάρτη

17

Ιούνιος 2015

155

COMMENTS

Διαγωνισμός “Σαν νερό για ζεστή σοκολάτα”

Written by , Posted in Contests, Poke

Πριν από λίγο καιρό είχατε καταλάβει τον ενθουσιασμό μου για το βιβλίο “Σαν νερό για ζεστή σοκολάτα”της Λάουρα Εσκιβέλ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ωκεανίδα.

Πρόκειται για ένα μοναδικό και γραφικό  “μυθιστόρημα κουζίνας” αφού όλη η ιστορία εξελίσσεται έχοντας ως κύριο χώρο την κουζίνα και διανθίζεται με συνταγές.

Ο κρυφός έρωτας της Τίτα και του Πέδρο εξιστορείται σε μηνιαίες συνέχειες συνδυαζόμενος με άλλη συνταγή κάθε φορά.

Το βιβλίο με συνεπήρε και πιστεύω, ότι θα συμβεί το ίδιο και σε όποιον το πάρει στα χέρια του.

Ένας τυχερός θα το κερδίσει μέσα από το διαγωνισμό που ξεκινάει σήμερα στο StatusUPdate και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε σε σχόλιο (comment) στο τέλος του άρθρου την απάντησή σας στην ερώτηση :

“Υπάρχει κάποιο φαγητό που είναι συνυφασμένο με κάποιον δυνατό έρωτα που ζήσατε;”

Θα σας πω ότι για μένα, τα μεξικάνικα πιάτα κάνουν συνειρμό με τα δυνατά ερωτικά σκιρτήματα κι ιδιαίτερα ένα πιάτο καυτερό Fajitas.

Καλή Επιτυχία!

:)

O διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές

μέχρι τα μεσάνυχτα της Kυριακής 28 Ιουνίου 2015.

Όλοι οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται στο Fan Page του StatusUPdate.gr στο Facebook.

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τους διαγωνισμούς, μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα:

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσα από τον οποίο  θα αναδειχθούν οι τυχερές/οί, που θα κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του βιβλίου.

Όροι διαγωνισμού

* To www.statusUPdate.gr και οι Εκδόσεις Ωκεανίδα  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 1 τυχερή/ός αναγνώστρις/στης  θα κερδίσει  ένα αντίτυπο του  βιβλίου “Σαν νερό για ζεστή σοκολάτα” της Λάουρα Εσκιβέλ.

* Με τη λήξη του διαγωνισμού τα μεσάνυχτα της Κυριακής 28 Ιουνίου 2015 γίνεται η «κλήρωση» ηλεκτρονικά μέσω internet.

* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του statusUPdate.gr καθώς και των συγγενών μας Α’ βαθμού, αφήνοντας απλά την απάντηση σε σχόλιο.

*Για την παραλαβή του δώρου, ο/η νικητής/ρια θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή  και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του statusUPdate.gr.

*Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το statusUPdate.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι διαγωνισμοί  δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr,  KERDISETO.gr , jaba.gr,nethall.gr,saveandwin.gr