StatusUPdate.gr

What's on my mind (?)

Τρίτη

8

Μάρτιος 2016

392

COMMENTS

Διαγωνισμός “Το κορίτσι του τρένου”

Written by , Posted in Contests, Poke

Λίγες μέρες πριν σας είχα πει τις εντυπώσεις μου για  “Το κορίτσι του τρένου” της Πόλα Χόκινς.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ στα βήματα του άλλου κοριτσιού που εξαφανίστηκε.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, που οι  διηγήσεις των ηρωίδων δείχνουν πόσο ευάλωτοι είμαστε και πόσο αυτοκαταστροφικοί μπορούμε να γίνουμε, ενώ κάποιες φορές το ένα λάθος φέρνει το άλλο. Αρκετές φορές τα πράγματα και οι άνθρωποι αλλιώς φαίνονται και αλλιώς είναι.
Από την αρχή του βιβλίου οι ιστορίες των ανθρώπων φαίνεται, πως αγγίζουν η μία την άλλη, ενώ όσο προχωρά κανείς στην ανάγνωση, τις βλέπει να μπλέκονται μεταξύ τους ή να είναι ήδη πολύ μπλεγμένες από πολύ πιο πριν.

Το κορίτσι του τρένου

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι εσείς πατήσατε το λινκ του άρθρου για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, θα μπω κατευθείαν στο προκείμενο.
2 τυχερές/οί από εσάς θα κερδίσουν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση στο διαδίκτυο από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Το κορίτσι του τρένου” από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε σε σχόλιο (comment) στο τέλος του άρθρου την απάντηση στην ερώτηση:

“Τί σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και θέλετε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο;”

Εντάξει. Μεταξύ μας…ξέρω, τί θα απαντήσετε οι περισσότεροι, αλλά το βρίσκω αφορμή να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω.  😉

Ο διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2016.

Καλή Επιτυχία!

Όλοι οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται στο Fan Page του StatusUPdate.gr στο Facebook.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσα από τον οποίο  θα αναδειχθούν οι τυχερές/οί, που θα κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του βιβλίου.

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τους διαγωνισμούς του blog αλλά και όχι μόνο , μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα:

 

 

Όροι διαγωνισμού

* To www.statusUPdate.gr και οι Εκδόσεις Ψυχογιός  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχερές/οί αναγνώστριες/στες  θα κερδίσουν από   ένα αντίτυπο του  βιβλίου “Το κορίτσι του τρένου” της Πόλα Χόκινς.

* Με τη λήξη του διαγωνισμού τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2016 γίνεται η «κλήρωση» ηλεκτρονικά μέσω internet.

* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του statusUPdate.gr καθώς και των συγγενών μας Α’ βαθμού, αφήνοντας απλά την απάντηση σε σχόλιο.

*Για την παραλαβή του δώρου, ο/η νικητής/ρια θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή  και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του statusUPdate.gr.

*Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το statusUPdate.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι διαγωνισμοί  δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr,  KERDISETO.gr , jaba.gr,nethall.gr,saveandwin.gr